Run-time error 11 Division by zero. What I have to do to fix it?

Tony Rivadeneyra shared this question 10 months ago
Need Answer

Comments (7)

photo
1

Hi Tony,

Can you please let me know your:


Cheers,

Alex Fagan

photo
1

Hi Alex,

I have the same issue. Should I post my information here?

Cheers,

photo
1

Hi Nicolas,

I have received your email and will be replying directly to you shortly

Cheers,

Alex Fagan

photo
1

Hello, I have the same issue when I want to load the dxf into the FastCAM. In case of opening the FastNEST - the sw is stucked after the start of the program - it's not possible to press any button in the upper menu. FastCAM - 7.2.51 / FastNEST - 7.2.0.87 .

Could you help me ? Thx

photo
1

Hi Mirek,


Try clearing your temporary files:

http://response.fastcam.com/knowledge-base/article/fastcam-fastnest-clearing-temporary-files_2


But also, please check your UAC isn't causing an issue:

http://response.fastcam.com/knowledge-base/article/user-account-control-uac-and-fastcam


Let me know how you go with that!


Cheers,


Alex

photo
1

Hello Alex,

temporary files deleted. After deleting temp FastCam works (seems) ... But when I open FastNEST, there are not icons below the text menu (File Cut List, Nest, FasNEST etc ) and it's not possible to open text menu (any folder). Also it's not possible to turn off the FastNEST (close the window by X). It seems that FastNEST stuck. Dongle 08821034. Windows 10.

photo
1

Hi Mirek,

In deleting the temporary files, did you also remove all the Language Files? What you are seeing there often occurs when the language files are not present. If you cannot restore the language files, you can try reinstalling your FastNEST to get them back, or running a repair install.

Please be sure to restore all language files.

Cheers,

Alex Fagan

photo